Contacteer ons
Call Us Contacteer ons

Restaurants

Sector

Thermodyne heeft de afgelopen 10 jaar succesvol honderden apparaten met precieze temperaturen geleverd voor heel wat restaurants. Van kleine, onafhankelijke restaurants tot grote internationale restaurantgroepen, Thermodyne heeft dag in dag uit bijgedragen aan het bewaren en leveren van kwalitatief hoogwaardig voedsel aan hun klanten.

Van ontbijt tot lunch en avondeten, uw Thermodyne-apparaat wordt een van de belangrijkste medewerkers in uw keuken. Van een ontbijt tot een Michelin-sterrenmaaltijd, de mogelijkheid om meerdere maaltijden met precieze temperaturen zorgt ervoor dat elke klant elke keer het perfecte bord eten krijgt. Het is dan ook geen verrassing dat de meeste van onze aanbevelingen afkomstig zijn van de chef-koks die met Thermodyne werken.

Waarom voor Thermodyne kiezen?

Thermodyne is al vele jaren een integraal onderdeel van restaurantkeukens. Het gepatenteerde ‘Heat Transfer System’, waarbij warme vloeistof door elke plank van de kast wordt gecirculeerd, zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor een groot aantal voedingsmiddelen nauwkeurig wordt bereid en warm gehouden. Dit is het resultaat van Thermodyne in uw keuken:

  • Betere service tijdens piekuren
  • Verbetering van voedselkwaliteit en -consistentie
  • Langere kook- en verwarmingstijden
  • Hoger productrendement
  • Lagere arbeidskosten
  • Verbeterde voedselveiligheid
  • Verlaging van de energiekosten

Wij bieden een uitgebreid assortiment Thermodyneproducten die voldoen aan de eisen van elke commerciële keuken. Van de populaire Thermodyne 300NDNL voor onder de toonbank en de Thermodyne 700NDNL voor op het aanrecht, tot de vrijstaande 1900DWDT die op twee temperaturen kan werken.

Case Studies

De voordelen met Thermodyne in uw keuken

Snelle service
Op elk moment van de dag en bij elk serviceniveau is Thermodyne klaar voor gebruik en zorgt voor kwaliteitsvoeding.
Hoger rendement/minder afval
Thermodyne's warmteoverdracht houdt voedingsstoffen en vocht vast en voorkomt krimpen. Onderzoek heeft aangetoond dat in vergelijking met koken met convectie, 10-15% van het rendement van uw voedsel kan worden bespaard.
Hoogwaardige voeding
Thermodyne houdt uw eten langer warm zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Zo zijn uw gerechten aan het einde van de service net zo goed als het eerste bord.
Makkelijk in gebruik
De meeste apparaten van Thermodyne zijn klaar voor gebruik doordat ze een conventionele 3-pins 13A stekker gebruiken. Dit maakt het een energiezuinig apparaat, met maar £1 (€ 1,16) per dag aan energiekosten.
Voedselveiligheid
De warmteoverdracht van de Thermodyne-apparaten zorgt ervoor dat er geen grote temperatuurverschillen zijn tussen de etenswaren die worden warmgehouden, met of zonder deuren. Bovendien is er geen hercirculatie van warme lucht, zodat er geen smaken worden overgedragen.
Toekomstgericht
Nu de horeca en restaurants snel veranderen, zorgen de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van Thermodyne ervoor dat u altijd op tijd kwaliteitsvoedselproducten kunt leveren. Thermodyne houdt uw eten warm en u kunt ermee koken voor elke gelegenheid.

Vraag ons om terug te bellen

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mail